hos Sabina

Sko i Sakskøbig

Hos Sabina er din lokale butik i Sakskøbing, som tilbyder et bredt udvalg inden for sko og støvler. Læs meget mere her på siden. Vi ser frem til at se dig i butikken i Sakskøbing. 

sko i kvalitet

Vores sko & støvler i Sakskøbing

Fodtøj til følsomme fødder

Hos Sabina har vi sko og støvler til alle typer fødder. Vi har sko til den almindelige fod samt den følsomme og sarte. Du kan være sikker på, at vi har et udvalg, der frister dig. Vi har alt i hjemmesko, slippers, sandaler og mange andre praktiske og flotte sko og fodtøj.

Et bredt udvalg af sko & støvler

Uanset om du er på udkig efter en ny sandal, en klip klap til sommeren eller en solid vandresko, kan du være sikker på, at vi har en lang række sko og fodtøj til en bred vifte af formål. Vi har sko med støtte, sko med velcro og mange andre spændende modeller.

Mærket: New Feet

Hos Sabina har vi fodtøj fra mærket New Feet. New Feet tilbyder fodtøj til følsomme fødder, der er bygget på ortopædisk håndværk til den bevidste bruger, som sætter en ære i velvære og vægter sin sundhed højt.

Mærket: Rohde sko

Hos Sabina har vi fodtøj fra mærket Rohde. Rohde tilbyder fodtøj i høj kvalitet. Vi har blandt sandaler og lækre skind slippers. Rohde laver kvalitetsfodtøj til en lang række formål.  

Få råd & vejledning
Kom forbi og se vores sko i Sakskøbing

Har du nogle spørgsmål, eller vil du vide mere, er du velkommen til at komme forbi butikken eller kontakte os via vores kontaktoplysninger på kontaktsiden. Vi ser frem til at se dig i butikken!